Navn på cyklen

Om MotionsCykellob.dk


MotionsCykellob.dk er for alle, der elsker at køre landevejs- og MTB-cykelløb i Danmark.

Hjemmesiden giver dig et ment og hurtigt overblik over, hvilke løb der passer ind i din kalender med al information om cykelløbet inkl. distancer, links til løbets egen hjemmeside, tilmelding, Facebook-side og resultater.

MotionsCykellob.dk er en side, hvor arrangørerne af motionscykelløb gratis kan få vist deres cykelløb for de mange besøgende på siden.

En vigtig del af MotionsCykellob.dk er resultatservice, hvor links til resultaterne i mange tilfælde er hurtigere opdateret på MotionsCykellob.dk end på cykelløbets egen hjemmeside.

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@motionscykellob.dk eller bruge : Kontaktformularen


Betingelser for brug af hjemmesiden


Alt indhold inkl. billeder tilhører MotionsCykellob.dk og tredjepart og må ikke gengives uden skriftlig tilladelse, medmindre andet klart fremgår.


Det er tilladt at citere med tydelig kildeangivelse. Der tages forbehold for fejl og ændringer på hele hjemmesiden herunder ændringer af motionscykelløbet, aflysninger m.m.

Tjek altid løbets hjemmeside for yderligere information om løbet.


Privatlivspolitik
Brugen af MotionsCykellob.dk er anonym. På hjemmesiden bliver der ikke registreret data, der kan bruges til at identificere dig, medmindre du selv indtaster oplysninger i formularer mv. Ingen data om brugerne videregives eller sælges til tredjepart.
Copyright @ 2011 - 2020 MotionsCykellob.dk - Alle rettigheder forbeholdes.